Lies Bulteel | Kunstenfestival STORMLoop 2022
Keramiek maken is heerlijk. Klei voelen tussen m’n vingers, kneden, rollen, draaien, kleuren, bakken en de verrassing van creaties die uit de oven komen.
2673
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2673,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Category
Lies Bulteel Events, Nieuws

STORMLoop 2022

 
Een voorstelling op een vijver? Een container die een walvis blijkt te zijn? Voor STROMLoop kan het niet gek genoeg. Drie weekends is Herentals in handen van de kunstenaars, muzikanten, dichters en dj’s.
– Volledig STORMLoop programma –

 
Kom mij bezoeken van 7 tot 22 mei in de tuin van Bistro Le Paige.

 

Tijdens STORMLoop 2019 kon je me vinden in de serre achter het Koetshuis van Le Paige. Daar draaide ik al dansend een pot aan de draaischijf. Wie graag nog eens terugblikt op de foto’s of het filmpje, kan doorklikken.
 
Voor STORMLoop 2022 zal het dansen met klei verder gaan. Verwacht je aan de ambachtelijke uitvoering van het draaien van 6 vazen om nadien de kunstige veranderingen te aanschouwen in een eigengemaakte choreografie. De vervormingen die ontstaan in de dans zijn uniek en onvoorspelbaar. Elke vaas is daardoor ongelooflijk uniek en verschillend.
 
Wat kan je verwachten:

  • Vazen worden ter plaatse aan de draaischijf gedraaid
  • Dans om 14u, 16u en 18u
  • De vazen die tijdens het creëren van de dans werden gevormd, zullen geglazuurd tentoongesteld staan met het thema ‘water’ als lijdraad.
  • Een selectie uit mijn verschillende collecties functioneel keramiek

 
Adres: Nederrij 98 – 2200 Herentals – in de tuin van Bistro Le Paige – gratis