Lies Bulteel | Sfeerbeelden kijk&koop moment 2022
Keramiek maken is heerlijk. Klei voelen tussen m’n vingers, kneden, rollen, draaien, kleuren, bakken en de verrassing van creaties die uit de oven komen.
3513
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3513,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Category
Lies Bulteel Events, Nieuws, Sfeerbeelden

Sfeerbeelden kijk&koop moment 2022

 
Elk jaar willen we jullie verrassen. Met een nieuwe collectie, frisse kleurtjes en unieke vormen. Maar ook met de manier waarop we het presenteren. Dit jaar was geen ladder veilig en werd er gretig gebruik gemaakt van oude stellingen. De houten stellingen, die mijn man verzamelde, veroverden mijn hart en brachten mijn keramiek in hun volle glorie.
 
Klik hier voor het filmpje en duik weer in de sfeer van het weekend!
 
Ik bedank graag alle kijkers&kopers om het weer de moeite waard te maken. Met jullie enthousiasme hebben we het al tot de 7e editie gebracht. Ook alle helpers die het werk verlichten en dit evenement mee mogelijk maken, wil ik bedanken want jullie zijn allemaal schatten.