Lies Bulteel | 50 uur Warande – Interview
Keramiek maken is heerlijk. Klei voelen tussen m’n vingers, kneden, rollen, draaien, kleuren, bakken en de verrassing van creaties die uit de oven komen.
4163
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4163,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Category
Lies Bulteel Events

50 uur Warande

 
100 artiesten uit de Kempen reageerden in voorjaar 2022 op een oproep om mee te doen aan een cultuurmarathon. Tijdens ‘50 uur de Warande’ kan je hen aan het werk zien op dit groot kunstfeest voor jong en oud, een samenwerking van productiehuis SLAK en de Warande.
 
Met optredens, workshops, tentoonstellingen, muziek, dans, poëzie, thee, ontmoeting, experiment, papier, karton, echt kei veel kamerplanten en klei. Kom langs, wandel binnen en buiten, geef je ogen de kost, doe mee!
 
Waar vind je mij?
Interview over mijn dans met klei
Artist talk in het Literair Café 16/10 tussen 14-15u
 
Ik word voor een uurtje gekoppeld aan Adriaan en Anke. Hiervoor mochten we niets voorbereiden. Het is een soort Blind Date en we kijken hoe we elkaar beïnvloeden, versterken, uitdagen… Terwijl ik mijn vazen draai zal Adriaan minuscule geluiden opnemen en verwerken in een compilatie. Anke voegt drum en percussie toe. Zal ik hierop kunnen dansen met mijn vers gedraaide vazen? Balance in e-motion in een nieuw jasje. Improvisaties à la minute.
First Contact in de Luifelzaal 16/10 van 15-16u.
 
Expo
Mijn geglazuurde gedanste vazen zullen in de expo te vinden zijn. Deze exporoute brengt je op verrassende plekken in de Warande.

Met dank aan Noa Smolders voor het maken van het interview.