Lies Bulteel | Sfeerbeelden Kijk&Koop moment – aug 2018
Keramiek maken is heerlijk. Klei voelen tussen m’n vingers, kneden, rollen, draaien, kleuren, bakken en de verrassing van creaties die uit de oven komen.
1309
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1309,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Category
Lies Bulteel Events

Het was heerlijk weer tijdens dit weekend. Niet te veel wind zoals het eerste kijk&koop moment en geen regen zoals bij het tweede kijk&koop moment. Derde keer goed weer.
 
De nieuwe collecties werden enthousiast onthaald. Ellips Black Edition was populair. De Blue Lagoon scoorde hoog. In 5 bestaande collecties werden potjes en dekseltjes een meerwaarde. En de porseleinen kommen straalden hun witste wit in het zonlicht.
 
Ons globaal thema werd ijzer. De bar werd Mondriaan geïnspireerd. Draaiwielen, poutrellen en putdeksels werden omgetoverd tot sokkels. Een eg deed dienst om tassen te presenteren. Papyrus Green stond perfect op de werkbank tussen oud gereedschap. En op het ijzeren uithangbord staken de parelwitte porseleinen letters mooi af.
 
Ik kan weer zeer tevreden terugkijken op een fantastiche kijk&koop moment. Dank je wel allemaal!
 
Mail me voor volgende keer