Lies Bulteel | Sfeerbeelden kijk&koop moment 2020
Keramiek maken is heerlijk. Klei voelen tussen m’n vingers, kneden, rollen, draaien, kleuren, bakken en de verrassing van creaties die uit de oven komen.
1863
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1863,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Category
Lies Bulteel Events, Sfeerbeelden

Sfeerbeelden kijk&koop moment 2020

 
Ondanks de mondmaskers en de handgels was het een fantastisch kijk&koop moment geworden. Met klein hartje wachtte ik af hoeveel mensen er zouden komen, maar dank je wel allemaal, jullie waren met velen. Onze tuin was heerlijk vertoeven en ik hoop dat iedereen zich veilig heeft gevoeld. Ondertussen zijn er 2 weken voorbij en ik kreeg geen enkele melding van Coronagevaar. Oef!
 

Het thema ‘werkbanken en gereedschap’ werd geapprecieerd. Sommige vrouwen kwamen daags nadien met de mannen terug, want dat was ook iets voor hen. We proberen elk jaar te verrassen en ondanks de mondmaskers zag ik toch de verwondering op de gezichten.
 

Alles staat weer op zijn plaats en de administratie is bijgewerkt. Dan wordt het tijd om aan de bestellingen te beginnen. Ik hou je zo goed mogelijk op de hoogte. Zodra ik aan je bestelling begin, stuur ik je een foto van de fase van het creatieproces.  Want een proces is het: creëren, drogen, bakken op 1000 graden, glazuren en bakken op 1260 graden. Met veel zorg, liefde en met de hand.
 

Wil je er volgende editie weer bij zijn, noteer dan alvast 31 juli en 1 augustus 2021. Klik hier als je per mail op de hoogte wil blijven.