Lies Bulteel | Eindwerk – Balans in beweging
Keramiek maken is heerlijk. Klei voelen tussen m’n vingers, kneden, rollen, draaien, kleuren, bakken en de verrassing van creaties die uit de oven komen.
2039
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2039,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Category
Lies Bulteel Art, Nieuws

Afstudeertentoonstelling

In 2013 startte ik mijn opleiding aan de academie van Heist-op-den-Berg. Waauw wat ik allemaal geleerd heb. Jeannine Vrins en Frederik Roggeman zijn fantastische leerkrachten. Na de eerste 5 jaar mocht ik een eindwerk maken. Dat werden de schakeringen.
 
Ik kon me nog inschrijven voor 2 jaar specialisatie. Corona heeft er 2 gekke jaren van gemaakt, maar het heeft me niet tegengehouden om veel te leren, mede dankzij het digitale aanbod van de academie. Dus nu studeer ik nog een keertje af, voor goed. Samen met 4 andere keramisten.
 
Het thema dat ik nu gekozen heb: BALANS IN BEWEGING
 
Dat bewegen mag je letterlijk nemen. De klei werd uitgedaagd om in de beweging zijn balans te vinden. Het leverde 4 ideeën en die heb ik uitgewerkt. Kom je mee kijken?
 
Waar: CC Zwanenberg, Cultuurplein 1, Heist-op-den-Berg
Wanneer: 16 tem 20/6/2021 telkens van 14u tot 17u
Ik zal aanwezig zijn op vrijdag, zaterdag en zondag.
 
The making of … ‘ik en mijn ikken’ en ‘ladder’ trouvaille