Lies Bulteel | Tentoonstelling Zoektocht naar de Ziel
Keramiek maken is heerlijk. Klei voelen tussen m’n vingers, kneden, rollen, draaien, kleuren, bakken en de verrassing van creaties die uit de oven komen.
1612
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1612,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Category
Lies Bulteel Events, Nieuws

Zoektocht naar de ziel

Grafiek en keramiek

 

Ann Geukens en Lies Bulteel

Papier en porselein

Een ont-moeting tussen twee kunstenaressen
Ze ademen dezelfde lucht

Hun zelfreflectie is tegelijk
mysterieus en ontsluierend
fragiel en transparant
sterk en zelfbewust
 
Wanneer: 9 november tot 1 december 2019 – vrij, za, zo 14-17u Waar: Lakenhal – Grote Markt – Herentals Vernissage: 8 november 20u

 

Foto’s bekijken: klik hier

 

Biografie van Ann Geukens

Ann Geukens groeide op in Morkhoven en trok als jong volwassene verder naar Herentals. Als kind tekende Ann veel en trok ze zich vaak terug in een wereld van stilte. Ze zocht haar weg die haar pas rond haar 30ste naar de Stedelijke Academie van Herentals zou brengen. Eindelijk werd een verloren passie opnieuw aangewakkerd.

Ann startte een opleiding in de schilderkunst, maar pas in de tekenkunst ontdekte ze haar ware identiteit als zelfbeeld kunstenares. Met haar wel zeer persoonlijk eindwerk won ze de publieksprijs tijdens een uitwisselingstentoonstelling in Cosne te Frankrijk. Ann tekent vanuit haar eigen gevoel, struggles en durft haar rauwe ik te laten zien. Kwetsbare (zelf)beelden roepen veel gevoelens op en doen de kijker vragen stellen. Ann durft te groeien en specialiseert zich op dit moment in Vrije grafiek. Vorig jaar nog maakte ze 1 van haar stoutste dromen waar en opende ze haar eigen Atelier.