Lies Bulteel | Tentoonstelling – Zoektocht naar de Ziel
Keramiek maken is heerlijk. Klei voelen tussen m’n vingers, kneden, rollen, draaien, kleuren, bakken en de verrassing van creaties die uit de oven komen.
1731
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1731,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Category
Lies Bulteel Events
Tags
keramiek, tentoonstelling

Tentoonstelling – Zoektocht naar de Ziel

9 nov – 1 dec 2019

 
Een primeur in de Lakenhal van Herentals met de eerste samenwerking van Lies Bulteel en Ann Geukens. Hun Keramiek en Grafiek tillen elkaar naar een hoger niveau. Honderden bezoekers waren reeds getuige van dit mooie samenspel.
 
De Lakenhal werd nooit eerder ingericht zoals Lies en Ann het deden. Houten kaders bekleed met lakens geven de bezoeker de kans om te genieten van verrassende hoekjes en fotogenieke plaatjes.
In de grote en kleine zaal kan u genieten van uniek gekleurd porselein van Lies en zie je hoe Ann met een simpel beeld een hele wereld beweegt. In de trouwzaal staat de tafel gedekt met servies van Lies.
 
Volgens Schepen van Cultuur van Herentals, Jan Michielsen, is het de mooiste tentoonstelling die de Lakenhal al heeft gekregen.
Voormalig burgemeester, Jan Bertels, beschreef het als volgt: Een aanrader! Twee lokale artiesten die een prachtige, evenwichtige tentoonstelling hebben opgezet. Je ziel wordt positief geraakt, en wordt er positief rustig van. Klasse!
 
Deze tentoonstelling organiseren was voor Ann en Lies een fantastische ervaring en smaakt naar meer…