Lies Bulteel | kijk&koop moment – aug 2016
Keramiek maken is heerlijk. Klei voelen tussen m’n vingers, kneden, rollen, draaien, kleuren, bakken en de verrassing van creaties die uit de oven komen.
633
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-633,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Category
Lies Bulteel Events

kijk&koop moment

20 en 21 augustus 2016 organiseerde ik het eerste kijk&koop moment bij mij thuis waar mijn keramiek tot leven kon komen.

Een afdak achter in de tuin, dat stelselmatig omgebouwd werd tot wat nu onze Pura Vida is, werd voor dit weekend omgetoverd met kaarsen, geurende bloemen en heel veel keramiek.

De toog stond vol met kommen van de Papyrus Green collectie en geurende lelies in de Papyrus Green Vazen. De tafel kreeg op elke zitplaats een ander servies voorgeschoteld. De kaarsen en fuchsia fresia’s in de Papyrus Nature in het midden van de tafel, en het glaswerk van Sempre, zorgden ervoor dat de tafel uitnodigde om aan te schuiven voor een feestmaal.

De zithoek aan de open haard was een geliefd plekje voor velen, om even weg te dromen.

In de tuin stonden de porseleinen creaties op sokkels te pronken en speelde ik met Curly Corner en Gekrulde Zinnen.

Hapjes werden geserveerd op borden en in kommetjes van mijn keramiek samen met een glaasje. Het leek ernaar dat iedereen het naar zijn zin had. En ondertussen werd er gretig besteld en gekocht. De zon deed alles stralen en ik straalde het hele weekend mee.

Dank je wel allemaal!

 

Meer informatie