Lies Bulteel | Uitnodiging Kijk&Koop moment juli 2022
Keramiek maken is heerlijk. Klei voelen tussen m’n vingers, kneden, rollen, draaien, kleuren, bakken en de verrassing van creaties die uit de oven komen.
3129
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3129,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Category
Lies Bulteel Events, Nieuws

Kijk&koop moment juli 2022

 
Hé daar,
Iets met kunstige LADDERS en bezielende KERAMIEK in een SFEERvolle tuinkamer. Iets met connectie en imperfectie. Te bewonderen tijdens mijn kijk&koop moment op 30 en 31 juli tussen 11u en 20u. Welkom.
 
Als keramiste leef ik hier elk jaar enorm naartoe. De intentie is een trapje hoger. Nog meer gezelligheid, schoonheid en gelukskes voor jullie in openlucht. Objecten in wabi-sabi stijl, volkomenheid hoeft niet. Een intuïtief spel van vormen, kleuren en afwerkingen wel.
 
Ben volop in beweging om de mooiste creaties te tonen. Mijn Zjattekes zullen daar zeker bij zijn. Gekrast, vervormd, gedeukt, gestempeld. En ieder voetje anders. Handgeschilderd met kleurpaletjes die elke kant opfleuren. Een trend die ik graag doortrek naar kommen, borden en andere. Ook valt er volop te genieten van items uit mijn IJsbloem, Papyrus Green en Zandstorm collecties. Hoe die er dan uitzien? Come & see. Zeker is: hier koop je ‘one of a kind’ keramiek.
 
Het wordt voelen, zien, bewegen. En ondertussen kan je op ons terras een drankje nuttigen. We vieren het leven vol schakeringen. We zetten de toon in onze tuin te Hoogton 34 in Noorderwijk. En dat gevoel neem je zo mee naar huis.
 
Tot dan?
Lies