Lies Bulteel | Uitnodiging Kijk&Koop moment – 2021
Keramiek maken is heerlijk. Klei voelen tussen m’n vingers, kneden, rollen, draaien, kleuren, bakken en de verrassing van creaties die uit de oven komen.
2048
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2048,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Category
Lies Bulteel Events, Nieuws

kijk&koop moment – 2021

Sfeerbeelden van dit event. Klik hier…

 
Enjoy the summer breeze ❤️
 

De zon hoog aan de hemel, de wind in je haren. Dat heerlijke gevoel van de zomer. Wel, dat ervaar je binnenkort op mijn kijk&koop moment. Ik zet mijn tuin weer wagenwijd open en laat je kennismaken met mijn handgemaakte collecties.

 
Laten we buiten eten en de zomer proeven!
We hebben er lang van gedroomd, naar gehunkerd zelfs. De zomerse taferelen, de lange tafels in de tuin met wapperende tafelkleden. De eindeloze gesprekken met een lekker glas rosé in de hand. De kids, blootvoets spelend in de tuin… En eindelijk mag hét weer. ‘Het’, dat mag vanaf nu dan net dat tikkeltje extra hebben, dat snuifje luxe en originaliteit.
 
En net die unieke, ambachtelijke toets is wat je in mijn tuin ontdekt. Puurheid, passie, handgemaakt. Want elk stuk gaat minstens vijf keer door mijn handen voor het op jouw tafel belandt. De kwaliteit? Die is steengoed! Zodat jij op jouw beurt nog jarenlang kan genieten van je unieke keramiek.

 
Welkom op Hoogton 34 in Noorderwijk op 31 juli en 1 augustus – 11-20u!