Lies Bulteel | Uitnodiging kijk & koop moment – juli 2024
Keramiek maken is heerlijk. Klei voelen tussen m’n vingers, kneden, rollen, draaien, kleuren, bakken en de verrassing van creaties die uit de oven komen.
5322
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-5322,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Category
Lies Bulteel Events

Uitnodiging kijk & koop moment

13 & 14 juli 2024

 

Wat zou een bakker zonder oven zijn? En: wat zou ik zonder mijn oven zijn? Een patissier heeft net zozeer een mooie taartplateau nodig als de taartplateau het gebak nodig heeft. Als kunstig pottenbakker verenig ik op het negende kijk&koop moment beide werelden met elkaar. Kom de bakkerssfeer in z’n beide vormen opsnuiven op zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024, telkens van 11 tot 20 uur.
 
Nieuw: Megapot
De gekende en geliefde ‘Zjattekes’-collectie heeft een nieuwe aanvulling gekregen: de ‘Megapot’ – 70 centimeter, dus écht mega. Kom ‘m in levenden lijve ontdekken.
 
En natuurlijk zijn ook mijn andere werken present: de tijdloze ‘Zandstorm’-reeks met zelfsamengestelde klei, ‘Papyrus Green’ toont de schoonheid van imperfecties, de speelsheid van de ‘Curly Corner’… Laat je verrassen door de veelzijdigheid in mijn aanbod van keramiek met karakter.
 
Liefs van Lies & Fons

 

Praktisch

  • Zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024, telkens van 11 tot 20 uur
  • Hoogton 34, Noorderwijk
  • Mogelijkheid tot bekijken en kopen van keramiek
  • Kom genieten van de tuin, patio, keramiek en een hapje en een drankje