Lies Bulteel | Dag van de Ambacht + De Warmste Week
Keramiek maken is heerlijk. Klei voelen tussen m’n vingers, kneden, rollen, draaien, kleuren, bakken en de verrassing van creaties die uit de oven komen.
1091
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1091,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Category
Lies Bulteel Events

Op 26/11/2017 is het Dag van de Ambacht. Mijn atelier zal open zijn van 11-16u. Je mag demonstraties verwachten van potten draaien en duimpotten kneden.
 
Ik dacht al enkele jaren na hoe ik mijn steentje zou kunnen bijdragen aan De Warmste Week van Studio Brussel. Het leek me nu ideaal om dit te combineren.
Voor elke vrije gift krijg je een bolletje klei en kan je een poging doen op de draaischijf. Even ervaren hoe leuk het is om klei tussen je vingers te voelen draaien en hoe je er beweging in krijgt.
Er zal ook een drankje te koop zijn aan een klein prijsje.
 
Het goede doel dat ik uitgekozen heb is: De Dorpel. Mijn vader is al enige tijd vrijwilliger voor deze vzw. De Dorpel is een ontmoetingsplaats en wil mensen in armoede erkennen en groeikansen bieden op allerlei manieren. Want er is ook armoede vlakbij huis.
 
Je bent dus van harte welkom op Hoogton 53 in Noorderwijk van 11-16u.
Mocht je er niet kunnen bij zijn, maar het goede doel willen steunen, dan kan dat op rekeningnummer BE20 0017 9037 3456 met vermelding ‘De Warmste Week’.
 
Ik bedankt je alvast van harte.
 
Groeten
Lies

 

Few days later:
 
Na heel wat bezoekers voor Dag van de Ambachten en draai-experimenten voor de Warmste Week – proficiat aan de durvers ???? – hebben we 390 euro bij elkaar gekregen voor De Dorpel. Daar krijg ik nu eens een warm ????van. Dank je wel voor je steun!!